Vedische Planetaire Numerologie

In een consult werk ik altijd met de Vedische Planetaire Numerologie. Dit gebeurt aan de hand van 3 cijfers die ik uit de geboortedatum haal.

–> Het eerste nummer is het persoonlijke of psychische nummer. Dit cijfer en dus ook die planeet zegt vooral iets over het persoonlijke leven van iemand en de uitbouw er van – zeg maar huisje, tuintje, boompje. In de literatuur spreekt men vaak over de eerste 36 à 42 jaar van iemands leven.

–> Het tweede cijfer wordt het zielsnummer of lotsnummer genoemd. Dit zegt vooral iets over de verdere uitbouw en verdieping van iemands leven.
Wat is de bedoeling van jouw leven om naartoe te groeien – wat is jouw zielsmissie??

–> De krachtigste en meest concrete inzichten komen vaak vanuit het derde cijfer. Dit derde cijfer, die opnieuw uit de geboortedatum wordt gehaald, zegt wat jouw ondersteunende cijfer en dus ook jouw ondersteunende planeet is om te groeien. Dit geeft hele concrete tips in wat je kunt hanteren – en wat je beter kunt vermijden – om te groeien en ontwikkelen en om zo in jouw zielsplan/-missie en dus in jouw vervulling te komen.

De Vedische Numerologie is niet alleen de ideale methodiek om naar iemands individuele stuk te kijken, maar ook om naar het systemische stuk te kijken: de partner, ouders, kinderen,… wat zijn de (karmische) verbindingen, waar kun je elkaar in vinden, waar verlies je elkaar in,…. daarom is het aangewezen om de geboortedata mee te hebben van je ouders, (ex-)partner, kinderen,…