Basis-opleiding Vedische Numerologie
img_7342

In de betekenis van cijfers ligt een schat aan informatie verborgen. De Ayurvedische numerologie die je in deze opleiding krijgt aangeleerd, is niet alleen een effectief diagnostisch middel om te gebruiken in je eigen leven, maar kan ook aangewend worden bij het begeleiden en/of coachen van anderen.

Deze diagnostische systeem analyse is een relatief eenvoudig, maar tegelijkertijd precies en effectief middel. Op vlak van persoonlijke groei en ontwikkeling leidt dit systeem tot continue groei in zelfkennis en bewustzijn.

Het is pas door ermee te werken dat dit systeem zijn ware geheimen prijsgeeft en je intuïtie gaat aanwakkeren en ontwikkelen.

Na het te hebben geleerd van psycholoog, NLP-trainer en spiritueel schrijver Eric Schneider en op basis van de literatuur van de Indische filosoof en ayurvedisch specialist Harish Johari en het vooral zelf meerdere jaren intensief te hebben gebruikt, ben ik er van overtuigd dat dit één van de beste hulpmiddelen is om tot inzicht te komen over jouw leven en zielsmissie.

Er zijn ook workshops over de Vedische Numerologie. Klik hier
Yantra's All

Duur van de opleiding: 3 volle dagen (10h00 – 16h30)

Meer info krijg je door een mail te sturen naar carreinjeroen@gmail.com of klik hier

Bijdrage: € 375,-

€ 350,- voor mensen die de workshop op 21/1, 24/1 of 9/2 zullen bijwonen.

Data:

  • ‘Het Holistisch Instituut’ in Brugge: zo. 16 februari, 15 maart en 26 april 2020 (nog 1 plaats)
  • ‘Aurora’, Onder de toren 9, Lissewege: zo. 12 april, 10 mei en 14 juni 2020 
  • ‘Le Bois-le-comte’, Orval: weekend 25-27 september 2020. Meer  info

pic1_desktop