Basis-opleiding Vedische Numerologie

In de betekenis van cijfers ligt een schat aan informatie verborgen. De Ayurvedische numerologie die je in deze workshop krijgt aangeleerd, is niet alleen een effectief diagnostisch middel om te gebruiken in je eigen leven, maar kan ook aangewend worden bij het begeleiden en/of coachen van anderen.

Deze diagnostische systeem analyse is een relatief eenvoudig, maar tegelijkertijd precies en effectief middel. Op vlak van persoonlijke groei en ontwikkeling leidt dit systeem tot continue groei in zelfkennis en bewustzijn.

De cursus is een initiatie in deze numerologie. Het is pas door ermee te werken dat dit systeem zijn ware geheimen prijsgeeft en je intuïtie gaat aanwakkeren en ontwikkelen.

Na het rechtstreeks geleerd te hebben van psycholoog, NLP-trainer en schrijver Eric Schneider en op basis van de literatuur van de Indische filosoof en ayurvedische specialist Harish Johari en het zelf reeds meerdere jaren intensief te hebben gebruikt, ben ik er van overtuigd dat dit één van de beste hulpmiddelen is om tot inzicht te komen over jouw missie.

Duur v/d opleiding: 3 volle dagen

Kostprijs: € 295,-

inschrijven doe je door een mail te sturen naar carreinjeroen@gmail.com

Data:

  • ‘Het Holistisch Instituut’ te Brugge: zo. 13 oktober, 24 november, 15 december 2019
  • ‘Vederlicht’ in Poperinge: do. 14 november, 12 december 2019 en 16 januari 2020
  • ‘Het Holistisch Instituut’ te Brugge: zo. 16 februari, 15 maart en 246april 2020

pic1_desktop