Spiritueel Consult

Een spiritueel consult begint altijd met een duiding vanuit de Vedische Numerologie. Daarna volgt een gesprek en wordt er samen toegewerkt naar een aantal concrete vragen die een weerspiegeling zijn van wat werkelijk in jou leeft. Deze vragen worden vervolgens beantwoord vanuit een telepatisch contact.

dsc00694

De boodschap of de antwoorden zeggen iets over jouw huidige situatie, de mogelijkheden die je in je draagt en wat je kan helpen om in jouw leven te komen. De boodschap is een hulp en een duwtje in de rug om te durven kiezen voor jezelf. Een boodschap kan algemeen zijn of kan antwoorden geven op jouw diepere vragen, maar is er steeds op gericht om jou te doen groeien door je dichter bij jouw eigen gevoelskompas te brengen. 

De boodschap krijg je na het consult onmiddellijk doorgemaild.

Het consult (=duiding vanuit de Numerologie, het gesprek en het inspreken van jouw boodschap of antwoorden) duurt +/- 1h15min en kost € 65,-

De boodschap of antwoorden die worden ingesproken, komen tot stand vanuit een telepatisch contact. Het is Meester Morya, een Meester van Wijsheid, die mee instaat voor de verbinding en de stroming vanuit de Bron van Wijsheid en Kennis, waardoor de gesproken woorden Zijn energie meedragen.

Weten dat een Meester naar jou en naar jouw leven kijkt, is iets groots en draagt een zegening in zich.

Voor meer info of een afspraak:   0472/286 118 of mail naar carreinjeroen@gmail.com

Lezen wat anderen schrijven? klik hier

 

Een goed gesprek

Wil je graag een goed, persoonlijk gesprek, zonder (algemene) zieleboodschap, dan kan dat zeker ook.

Duur: 60 min

Prijs: € 50,-