IMG_5370

Herbronnings-weekend –  in Bois-le-comte (Orval)

20-22 september 2019 (er is 1 plaats vrijgekomen)

                                                 nieuwe datum:  15-17 november 2019 (nog 3 plaatsen)

Meditatie – Yoga – Mantra-zang

Met een groep van maximaal 12 gelijkgestemden trekken we er een weekend op uit naar het prachtige Orval.

img_5525-2We dompelen ons onder in de stilte via meditatie, we gaan bewust bewegen via yoga en gaan ons met onze ziel verbinden via het zingen van mantra’s en kirtans. We laten ons verwennen door uitgebreide vegetarische en biologische maaltijden en genieten er van de prachtige natuur rondom ons en een boswandeling langs de Semois. 

We verblijven er in de afgelegen en volledig gerestaureerde hoeve ‘Bois-le-comte’ – een energetisceh krachtplaats middenin de groene Ardennen. Een plaats die alles biedt om je (innerlijk) terug te kunnen trekken en onder de deskundige begeleiding van Isabel (yoga), Audrey (zang) en Jeroen (meditatie), je terug op te laden.

PROGRAMMA

vrijdag 20/9 en 15/11

20h – 21h30 mantra-zang

zaterdag 21/9 en 16/11img_5523-1.jpg

7h30 – 8h       meditatie

10h – 12h       yoga

14h – 17h       begeleide boswandeling Semois

20h – 22h       workshop: Helende kleur-licht therapie

zondag 22/9 en 17/11

7h30 – 8h       meditatie

10h – 12h       yoga

15h-16h         mantra-zang

PRIJS:          € 325,-/pp. voor 2 overnachtingen in een 2-persoonskamer op een prachtige locatie vlakbij Orval. Alle vegetarische, biologische maaltijden zijn inbegrepen alsook de diverse activiteiten onder deskundige leiding van Isabel Dobbelaere, Audrey Charlier en Jeroen Carrein. (Programma kan nog licht gewijzigd worden).

max. 12 personen.

 

 

*** volzet *** volzet *** volzet ***

Spirituele reis naar Glastonbury (maart 2019)

Geen andere tijd van het jaar heeft zulke diepe krachten en intense veranderingen als maart.

De winter is voorbij, de natuur wordt wakker. Het is een naar omhoog gerichte energie die alles opnieuw doet groeien. Meer licht, meer warmte, meer zon, meer groei. Alles is in beweging en komt naar buiten.

glastonbury.jpg

We beginnen deze reis in het landelijke Cornwall…we verbinden ons met de natuur, de stilte en de krachtplaatsen die er voltallig aanwezig zijn. Deze dagen in Cornwall zullen gevuld zijn met meditatie, yoga, wandelen, mystiek in het spoor van Koning Arthur, het volgen van de leylijn van Aarstengel Michaël, transformerende gesprekken, gezelligheid bij de houtkachel of de jacuzzi… en ruimte voor vrije tijd.

Na drie dagen Cornwall reizen we naar het mystieke Glastonbury. Deze bijzondere plaats waar ik mijn hart verloren heb, wordt ook wel de hartchakra van de wereld genoemd.

Hier ligt het graf van Koning Arthur, is de Heilige graal verborgen en bloeit de doornstruik die ontsproten is uit de pelgrimstaf van Jozef van Arimatea.

Dat Glastonbury geen gewoon klein Engels stadje is, zie je onmiddellijk.

In de hoofdstraat, tussen een bonte verzameling van esotherische winkels en restaurantjes, hangt er een geur van wierook en klinkt muziek van straatmuzikanten.

Verspreid over de hele stad vinden we healers, paganisten, occultisten, wicca’s, gothics, spiritualisten, artiesten en andere alternatievelingen die zich hier thuis voelen.

Door zijn magische atmosfeer en aantrekkingskracht is Glastonbury uniek en wie hier ooit geweest is, keert terug.

We hebben een heel mooie huis gevonden op een klein halfuurtje rijden van Glastonbury town. We verblijven opnieuw in een prachtig stuk natuur. In dit huis is er heel veel licht en is er een meer uitgebreide wellness ruimte, zoals een sauna, Jacuzzi en een buitenzwembad. Hier zullen we ons voorbereiden op het feest van de lente. Iets wat in Glastonbury heel uitgebreid gevierd wordt. We hebben heel leuke activiteiten voorzien om in en rond Glastonbury te doen. Tijdens het infomoment op zondag 18 november vertellen we er meer over. Ook hier zal er dagelijks een meditatie – en yoga moment zijn, wandelen, massage en wellness, verbindende gesprekken, en nog veel meer…

Dit onder de magische energie van de lente – equinox op 21 maart 2018 die samen valt met de volle maan.

Praktische informatie:

Zoals je kan lezen zal dit een rijk gevulde week zijn. Deze reis wordt begeleidt door Isabel Dobbelaere, Audrey Charlier, Jan Moeyaert & mezelf. We zijn allemaal betoverd door deze bijzonder krachtige en energievolle streek. We leerden elkaar ook heel goed kennen in de tijd dat we daar samen waren, in augustus 2018.

Vanuit ons holistische visie en zielswerk zullen we tijdens deze reis voldoende ‘gereedschap’ aanbieden om te leren loslaten, te helen en een dieper bewustzijn te ontwikkelen. Zoals de traditionele yoga voorschrijft… zelfonderzoek te doen. Wij zullen hierbij de nodige ondersteuning geven waar nodig.Wanneer : vertrek vrijdag 15 maart, terugkeer vrijdag 22 maart 2019

Bijdrage  : 1250 euro (alles inbegrepen, vervoer busje, verblijfplaats, maaltijden, verzekering, wellness, activiteiten,…)