Herbronningsweekend –  in ‘Bois-le-comte’ (Orval)

29-31 mei 2020 met Melanie Surmont (20 plaatsen)        Yoga – Mantra-zang – Cijfers & planeten

13-15 november 2020 met Isabel Dobbelaere (12 plaatsen)   Yoga – Mantra-zang – Mindfulness

IMG_5370

Met een groep gelijkgestemden trekken we er terug een weekend op uit naar het prachtige Orval.

We dompelen ons onder in de stilte, we gaan bewust bewegen via yoga en gaan ons met onze ziel verbinden via het zingen van mantra’s en kirtans. We laten ons verwennen door uitgebreide vegetarische en biologische maaltijden en genieten er van de prachtige natuur rondom ons en een boswandeling langs de Semois. 

img_5525-2We verblijven er in de afgelegen en volledig gerestaureerde hoeve ‘Bois-le-comte’ – een energetische krachtplaats midden in de groene Ardennen. Een plaats die alles biedt om je (innerlijk) terug te kunnen trekken en onder de deskundige begeleiding van Audrey (zang) en Jeroen (Mindfulness/Numerologie) en voor mei Melanie Surmont (yoga)// voor november Isabel Dobbelaere (yoga), je terug op te laden.

PRIJS:          € 395,-/pp. voor 3 dagen met 2 overnachtingen in een 2-persoonskamer op een prachtige locatie vlakbij Orval. Alle vegetarische, biologische maaltijden zijn inbegrepen alsook de diverse activiteiten onder deskundige leiding van Audrey Charlier en Jeroen Carrein. De yoga wordt in mei gegeven door Melanie Surmont en in november door Isabel Dobbelaere

Wat mensen schrijven… klik hier

weekend Orval folder2

weekend Orval folder