3-daagse opleiding Vedische Planetaire Numerologie –  in ‘Bois-le-comte’ (Orval)                          

25-27 september 2020 (nog 8 plaatsen)

Wil je graag meer inzicht en kennis krijgen over jezelf of over de mensen rondom jou? Wil je graag een krachtige methodiek om mensen op een dieper niveau te kunnen helpen? Dan is deze intensieve opleiding iets voor jou

Dan is deze intensieve opleiding iets voor jou!

We dompelen ons gedurende 3 dagen helemaal onder in de mystiek van de cijfers & de planeten. Je leert met de Indische Planetaire Numerologie werken, in de eerste plaats voor jezelf, maar ook als diagnostisch middel binnen een coachings-omgeving. Er is plaats voor kennis, oefening, meditatie, verdieping en relaxatie!

We verblijven met maximaal 12 personen in de afgelegen en volledig gerestaureerde hoeve ‘Bois-le-comte’ – een energetische krachtplaats midden in de groene Ardennen. Een plaats die alles biedt om je (innerlijk) terug te kunnen trekken. Tijdens deze 3-daagse  leer je met de Indische Planetaire Numerologie werken, voor jezelf en/of als diagnostisch middel binnen een coachingsomgeving. Er is plaats voor kennis, oefening, verdieping en ontspanning!

Je wordt verwacht op vrijdag tussen 17h en 18h. We sluiten af op zondag om 16h.

Inbegrepen:

– 2 overnachtingen in een 2-persoonskamer met eigen badkamer, bedlinnen/handdoeken inbegrepen (er is 1 één-persoonskamer beschikbaar – suppl. € 25)

– alle biologisch vegetarische maaltijden (beginnend met het diner op vrijdagavond en eindigend met de lunch op zondagmiddag)

– doorlopend drank en gezonde versnaperingen

– de 3-daagse basis-opleiding Vedische Numerologie door Jeroen Carrein. Info over de opleiding? Klik hier

– Cursus (+/- 60 blz.)

– mogelijkheid tot meditatie

Bijdrage:

€ 675,- (betaling in schijven mogelijk )

factuur mogelijk