De Vedische* planetaire** numerologie is gegroeid vanuit de Veda’s, de heilige Hindoe geschriften, die duizenden jaren oude traditionele kennis bevatten. Deze numerologie is een methodiek die vertrekt vanuit de geboortedatum en die een schat aan informatie en kennis naar boven brengt.

Het stelt ons enerzijds in staat om naar de grote boog van iemands leven te kijken: de persoonlijke talenten en uitdagingen, maar ook naar de ziel en de diepere stukken die aangeven waar de mens als spiritueel wezen naar toe kan groeien.

Anderzijds is de numerologie ook in staat om erg concrete info en tips te geven over wat iemand kan aanwenden, en wat iemand beter kan vermijden, om te blijven groeien en ontwikkelen en om op die manier in de werkelijke betekenis van het leven te komen. Het geeft aan waarin dieper geluk en vervulling te vinden is.

Workshop –> Tijdens deze meer dan 2,5 uur durende workshop gaan we op zoek naar de diepere spirituele en symbolische betekenis van de cijfers en de planeten vanuit de Vedische planetaire Numerologie. We gaan ook concreet kijken wat je geboortedatum jou willen vertellen.

Consult –> Tijdens een individueel consult, die 1,5h duurt, krijg je tal van inzichten over jouw persoonlijke uitdagingen en groeiprocessen, jouw zieleplan, maar nog belangrijker, concrete tips over wat je kunt doen als mens om te gaan doorontwikkelen, zodat je meer en meer in het leven komt die voor jou is weggelegd.

Opleiding –> Tijdens deze 3-daagse opleiding leer je werken met de Vedische planetaire Numerologie als diagnostisch middel. Het is de uitgelezen methodiek om te kijken naar het individueel functioneren van iemand en het systeem waarin men zich bevindt. Daarnaast zorgt het hanteren van deze methodiek voor individuele groei in bewustzijn en intuitie.

* ‘Vedisch’ komt van de Veda’s, de heilige geschriften uit het Hindoeïsme die meerdere duizenden jaren oud zijn.

** met ‘planetair’ wordt bedoeld de planeten of planetaire kwaliteiten die binnen deze numerologie gekoppeld worden aan cijfers die uit de geboortedatum worden gehaald.