Over Jeroen

Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest als orthopedagoog in de jeugdzorg, heb ik mij toegelegd op het individueel begeleiden en coachen van jongeren en hun ouders. Daarnaast gaf ik ook jongerentrainingen in groep.

Op een bepaald moment begon ik te merken dat ik soms informatie kreeg over mensen die ik persoonlijk niet kende. Op één of andere manier kreeg ik overzicht over iemands leven en kon ik bepaalde zaken plaatsen en begrijpen. Na verloop van tijd ben ik mij daar meer beginnen op toeleggen en in verdiepen. Niet lang daarna ben ik begonnen met het inspreken van persoonlijke (ziele)boodschappen. 

Momenteel geef ik spirituele consulten op basis van deze persoonlijke zieleboodschappen, die ontstaan vanuit een intuïtief, telepatisch contact. Ook lezingen, inspiratie-avonden, telepathie-namiddagen en healingswerk, gaan door op verschillende locaties.

Naast orthopedagoog, NLP-coach, talentenfluisteraar en ‘Be More Me’-trainer heb ik mij verdiept in mindfulness, meditaties en de Vedische Numerologie. 

Heb je nog vragen of  wil je graag bijkomende info? Klik hier