Jeroen

img_7635Na eerst een 10-tal jaar werkzaam te zijn geweest als orthopedagoog in de jeugdzorg, heb ik mij daarna gespecialiseerd in het individueel begeleiden en coachen van jongeren en hun ouders. Als jongerencoach gaf ik toen ook jongeren-trainingen. Ondertussen zorgde mijn eigen levenspad met zijn ervaringen en uitdagingen voor een blijvende ontwikkeling. Van daaruit kwam na verloop van tijd de bijna evidente keuze om mensen te gaan ondersteunen en begeleiden op het pad van bewustzijnsgroei en zelfontwikkeling. Mijn vele verblijven in India en de meditaties en levenslessen daar zijn hierbij een grote hulp.

Momenteel geef ik consulten, workshops en opleidingen op basis van de Vedische Planetaire Numerologie.  Daarnaast is er ook plaats voor individuele mindfulness training en energetisch helingswerk. Doorheen het jaar organiseer ik met Audrey Charlier van Het Holistisch Instituut, waar mijn praktijk gelegen is, verdiepende en inspirerende weekends in oa. Orval en Duitsland.

Naast orthopedagoog ben ik NLP-(jongeren)coach, ‘talenten’fluisteraar en ‘Be More Me’-trainer en heb ik me toegelegd op mindfulness, meditatie en relaxatie.

Heb je nog vragen of  wil je graag bijkomende info? Klik hier