Jeroen

foto JeroenNa 10 jaar werkzaam te zijn geweest als orthopedagoog in de jeugdzorg, heb ik mij een aantal jaren toegelegd op het individueel begeleiden en coachen van jongeren en hun ouders. Daarnaast gaf ik ook jongeren-trainingen. Ondertussen zorgden mijn eigen levenspad met zijn ervaringen en uitdagingen voor een blijvende ontwikkeling. Van daaruit kwam na verloop van tijd de bijna evidente keuze om mensen te gaan ondersteunen en begeleiden op het pad van bewustzijnsgroei en zelfontwikkeling.

Momenteel geef ik spirituele consulten, lezingen en opleidingen op basis van de Vedische Planetaire Numerologie.  Daarnaast is er ook plaats voor individuele mindfulness training, healingswerk en telepathie momenten in beperkte groep. Doorheen het jaar organiseer ik met Audrey Charlier van Het Holistisch Instituut, verdiepende en inspirerende weekends in oa. Orval en ook reizen naar Moeder Meera in Duitsland.

Naast orthopedagoog ben ik ook NLP-(jongeren)coach, talentenfluisteraar en ‘Be More Me’-trainer en heb ik me toegelegd op mindfulness, meditatie en relaxatie.

Heb je nog vragen of  wil je graag bijkomende info? Klik hier