Helend dubbel consult (Jeroen & Audrey)img_7522

Een helend dubbel consult is een ongelooflijk krachtig gegeven die je dichter bij jezelf brengt, je in je kracht plaatst en je weerstand verhoogt om vrijer en lichter in het leven te kunnen (blijven) staan.

Het eerste deel van het dubbel consult bestaat uit een healing door Jeroen, waarbij alle stukken in jezelf open worden gesteld om maximaal te kunnen ontvangen.

Daarna is er een voedende energetische voetreflexologie door Audrey met onder andere jouw planetaire olie vanuit je numerologie (geboortedatum). Er wordt ook met kleur-licht therapie, numerolgische kristallen, mantra’s en yantra’s gewerkt. Een krachtig totaalpakket!

Duur: 1,5h

Bijdrage: € 105,-

Voor meer info of afspraak klik hier

————-


Healing (Jeroen)

Een healing brengt jou wat je op dat moment nodig hebt. Dat kan zowel op fysiek, mentaal, emotioneel als op hartsniveau zijn. Een healing gebeurt in stilte en wordt vaak als zacht en omhullend omschreven – een verstilling waarbij je thuiskomt bij jezelf en je in jouw kracht wordt geplaatst, want ware heling is zelfheling. Een healing wordt steeds vooraf gegaan door een gesprek/afstemming.

Idealiter worden minstens 3 opeenvolgende sessies gevolgd, steeds met een 3- à 4-tal weken tussen, omdat dan erg diepgaand kan worden gewerkt. De beslissing om al dan niet voor meerdere sessies te komen, kun je rustig en geheel vrijblijvend na je eerste sessie nemen.

De bijdrage is afhankelijk van de duur. De eerste sessie duurt meestal 1,5h (tenzij je reeds op consult bent geweest), de daaropvolgende sessies normaal gezien 1h

Tarieven–>     tot 1h: € 50,-          tot 1,5h: € 75,-

Voor meer info klik hier

Voor een afspraak:   0472/286 118 of mail naar carreinjeroen@gmail.com

————-

  Healing & Relaxatie in groep (Jeroen & Audrey)                    

*** vrijdag 6 maart 2020 ***  

(nog 3 plaatsen)

Laat je verwennen en geniet van een salie-voetenbad, chakra-drukpuntenmassage, energetische zuivering, healingsmoment, magische klanken,… waarbij rust, stilte en verdieping centraal staan.

Audrey – voetreflexologe en energetische massageimg_5510

Jeroen – spiritueel consulent en lichtwerker/healer

Wanneer:      19h00 – 21h30

Waar:             Het Holistisch Instituut, Vaartstraat 16, Brugge

Prijs:               € 75,-

max 5 personen – inschrijven via info@hetholistischinstituut.be