Dubbele Consulten: numerologie en handlijnkundeimg_7359

Tijdens een dubbel consult is er eerst een numerologische duiding door Jeroen Carrein en daarna een vinger-hand-lees sessie door handlezer en aromatherapeut Frank Vandaele.

Numerologie en handlijnkunde zijn enorm compatibel. Beiden kijken vanuit een ander perspectief, maar met eenzelfde focus en visie. Als je beiden perspectieven samen legt, krijg je een totaalbeeld van wie je bent en waar het werkelijk om gaat in jouw leven – je krijgt inzichten die van een onschatbare waarde zijn en waar je een leven lang verder kunt op bouwen!

Zitdagen:

De data: di – 11 februari ’20

                 di – 28 april’20

De uren:  er is telkens plaats om 9h30, 11h00, 13h30, 15h00 of 17h

Duur:  2,5h

Bijdrage: € 145,-

–> Voor afspraak of meer info T. 0472/286 118 of mail naar carreinjeroen@gmail.com

—————


Helend dubbel consultimg_7522

Een helend dubbel consult is een ongelooflijk krachtig gegeven die je dichter bij jezelf brengt, je in je kracht plaatst en je weerstand verhoogt om vrijer en lichter in het leven te kunnen (blijven) staan.

Het eerste deel van het dubbel consult bestaat uit een healing door Jeroen, waarbij alle stukken in jezelf open worden gesteld om maximaal te kunnen ontvangen.

Daarna is er een voedende energetische voetrefloxolgie door Audrey met oa jouw planetaire olie vanuit je numerologie. Er wordt ook met kleur-licht therapie, numerolgische kristallen, mantra’s en yantra’s gewerkt. Een krachtig totaalpakket!

Duur: 1,5h

Bijdrage: € 105,-

Voor meer info of afspraak klik hier

—————

Dubbele Consulten: numerologie en planetaire massage voor koppels

Tijdens dit dubbel consult komen jullie meer te weten over jezelf en je partner vanuit je geboortedatum: wat zijn jullie thema’s? Waarin kunnen jullie verbinden?… (door Jeroen Carrein)

Vanuit deze duiding leer je daarna elkaar masseren met de juiste planetaire massage olie (door Audrey Charlier).img_6971

Jouw planetaire olie, draagt die energie in zich die je nodig hebt om individueel verder te gaan ontwikkelen en om als koppel nog meer naar elkaar toe te groeien.

De datum: vr 14 feb. 2020 (past deze dag niet, bel of mail gerust voor een geschikte datum!)

De uren:  er is enkel nog plaats vanaf 17h00

Duur: 3h (1h numerologie/2h elkaar leren masseren)

plaats: Het Holistisch Instituut, Vaartstraat 16, Brugge

Bijdrage: € 175,- (incl. 2x planetaire massage-olie om thuis verder aan de slag te kunnen gaan)

–> Voor afspraak of meer info T. 0472/286 118 of mail naar carreinjeroen@gmail.com