Numerologisch Consult

Een consult begint altijd met een duiding vanuit de Vedische Numerologie. (wat is vedische numerologie?) Daarna volgt een gesprek en wordt er samen toegewerkt naar een aantal concrete thema’s die een weerspiegeling zijn van wat werkelijk in jou leeft. 

img_6934

De inzichten die je mee krijgt zeggen iets over jouw persoonlijke leven, de mogelijkheden die je in je draagt en wat je kan helpen om (meer) in jouw leven te komen. De inzichten die je doorheen het consult meekrijgt zijn een hulp en vaak een duw in de rug om te durven kiezen voor jezelf. Een numerologische duiding kan algemene inzichten geven maar ook antwoorden bieden op jouw diepere vragen. Een consult is er steeds op gericht om jou te doen groeien en je dichter bij jezelf te brengen. 

Een consult duurt gemiddeld 1,5h en kost € 75,-

Voor meer info klik hier 

Voor afspraak of meer info T. 0472/286 118 of mail naar carreinjeroen@gmail.com

Lezen wat anderen schrijven? klik hier

Meer info over dubbel consulten?

—————————————–

Hoe werkt Numerologie?

In een consult werk ik altijd met de Vedische* Planetaire** Numerologie. Dit gebeurt aan de hand van 3 cijfers die ik uit een geboortedatum haal.

–> Het eerste nummer waar we naar kijken is het persoonlijke of psychische nummer. Dit cijfer en dus ook die planeet zegt vooral iets over het persoonlijke leven van iemand en de uitbouw er van – zeg maar huisje, tuintje, boompje. Het kijkt naar iemands talenten en uitdagingen. In de literatuur spreekt men vaak over de eerste 36 à 42 jaar van iemands leven.

–> Het tweede cijfer waar we naar kijken wordt het lotsnummer genoemd. Dit zegt vooral iets over de verdere uitbouw en verdieping van iemands leven. Hoe kom je tot jouw geluk en vervulling! Wat is de bedoeling van jouw leven – wat is jouw zielsmissie??

–> De krachtigste en meest concrete inzichten komen misschien wel vanuit het derde cijfer. Dit derde cijfer, die opnieuw uit de geboortedatum wordt gehaald, zegt wat jouw ondersteunende cijfer en dus ook jouw ondersteunende en richtinggevende planeet is om te groeien. Dit geeft hele concrete tips in wat je kunt hanteren om te groeien en ontwikkelen en om zo in jouw zielsmissie en dus in jouw vervulling te komen. img_7325

De Vedische numerologie is niet alleen de ideale methodiek om naar iemands individuele stuk te kijken, maar ook om naar het systemische stuk te kijken: de partner, ouders, kinderen,… wat zijn de (karmische) verbindingen, waar kun je elkaar in vinden, waar verlies je elkaar in,…. daarom is het aangewezen om de geboortedata mee te hebben van je ouders, (ex-)partner, kinderen,…!

———-

* ‘Vedisch’ komt van de Veda’s, de heilige geschriften uit het Hindoeïsme die meerdere duizenden jaren oud zijn.

** met ‘planetair’ wordt bedoeld de planeten of planetaire kwaliteiten die binnen deze numerologie gekoppeld worden aan cijfers die uit de geboortedatum wordt gehaald.